Medvehagyma túra
2019. február 25.
Március 23-án ismét felkerekedünk, hogy hódoljunk a természet, a gasztronómia és a bor iránti szenvedélyünknek! Miután délelőtt sikeresen felkutattuk az erdő mélyén élő medvehagymát, visszatérünk a Vylyan Pincészethez, ahol a vállalkozó kedvű résztvevők és a Vylyan Terasz séfje elkészítik ebédünket. A túrát finom rizlinggel és rozéval kísérjük, az ebédhez Vylyan Csókát és Herka Chardonnay-t kóstolunk majd.
Program
10:00: találkozó a Vylyan Pincészetnél, ahol házi medvehagymás pogácsával és Vylyan Kszível várunk bemelegítésként!
10:30: elindulunk a túrára, ahova útravalónak szendvicset, rizlinget, rozét és ásványvizet is viszünk.
14:00: várható visszaérkezés a Vylyan Pincészethez, ahol séfünkkel és vállalkozó kedvű vendégeinkkel közösen elkészítjük a két főételt.
Menü
Leves:
Medvehagyma krémleves, kéksajtos pirítós
Főételek:
Medvehagymás porchetta, tört édesburgonya – Vylyan Csóka
Medvehagyma pesztós házi gnocchi, pirított parmezán morzsa – Vylyan Herka Chardonnay
(Vegetáriánus opció)
Desszert:
Csokoládé szuflé, erdei gyümölcs mártás – Vylyan Syrah
Árak
Felnőtt: 6.900 Ft / fő + 10% szervízdíj
Gyermek: 4.900 Ft / fő + 10% szervízdíj
(Túravezetés díja, fogadó falatok, útravaló szendvicsek és borok, ebéd menü.)
Bővebb információ, jelentkezés
tel.: +36 30 376 08 85, vendeglatas@vylyan.hu
A túra résztvevőinek létszáma korlátozott, ezért előzetes jelentkezés szükséges. (Maximális létszám 50 fő)