Weboldalunkat csak 18 év felettiek látogathatják, ezért kérjük igazolja a korát.
Hírek
2018. november 09.
Bogyólé Kiállítás A Vylyan Pincészet 4 díjat osztott ki a 2018-as a Bogyólé borcímketervére idén 14. alkalommal kiírt pályázatára nevező ifjú grafikus művészek között...
2018. november 03.
A szüret eredménye, másképp Szőlőből készült, de nem bor - Szólhatna akár a találós kérdés, de mi inkább rögtön eláruljuk a választ, s büszkén jelentjük...
2018. október 29.
Megérkeztek az első 2018-as Vylyan-borok – Kakas, Bogyólé Első ’18-as borainkat már le is palackoztuk, az örök kedvencünket, a Kakas rozét és a friss vörösünket, a Bogyólét is....
2018. október 29.
A meleg nyár miatt már augusztus közepén elkezdtük leszedni a fürtöcskéinket, erre még soha nem volt példa. A szőlő 40%-át már leszüreteltük, és előre láthatólag október...
2018. október 29.
Az idei bécsi nemzetközi borversenyen is szépen szüreteltünk, 2 arany, 5 ezüst minősítést hoztak el boraink! Nagyon büszkék vagyunk erre az eredményre, az egész Vylyan-csapatot...
2018. július 09.
A Vylyan Terasz csapatból új konyhafőnökünket, Reszkető Tamás kollégánkat mutatjuk be. Amikor először járt nálunk, rögtön az futott át rajtunk: Na így néz ki...
2018. április 18.
Új villányi összefogás, új bormárka! A villányi borászok közös kóstolói és eszmecseréi, azaz a borvidéki együttgondolkodás egy újabb fejezethez érkezett. A belső műhelymunka eredménye már...
2018. március. 02.
Az enyhe tél vagy az újabb hidegek kapcsán sokan kérdezik, mi a hatása a szőlőre, milyen lesz az évjárat. Ennyire előre lehetetlen látni, hiszen...
2017. december 05.
A novemberi Franc&Franc hétvégére sokszázan jöttek el a Villányi Franc kedvéért a Villányi borvidékre. A Villányi Franc „univerzumot” egy szakmai konferencia és egy kóstolós...