Weboldalunkat csak 18 év felettiek látogathatják, ezért kérjük igazolja a korát.
Hírek
2017. július 05.
Kedvenc koffeintartalmú frissítőnk a Cascara szóda. A cascara elnevezésű specialitás a kávécserje gyümölcsének magozott és szárított változata. Tulajdonképp a kávé gyümölcséből készülő tea, amiből mi mauritius-i barnacukorral...
2017. július 05.
A HVG nyári körképében séfektől kért könnyen elkészíthető recepteket, Gyimesi Zsuzsa Bilanics Richárd kollégánkat faggatta kedvenc nyári receptjéről. (HVG Gasztro & Utazás, 2017 nyár)...
2017. június 28.
Vörösborok nyáron? Naná, mikor jobbkor, amikor végre van is időnk élvezni! A nyári forróságban a hűs fröccsök, vagy egy jégbe hűtött KSZÍ szinte gyógyitalnak...
2017. június 12.
Legendás borlimonádék és gyöngyöző levendula – KSZÍ koktél Amíg séfünk a konyhában tevékenykedik, teraszkapitányunk Péter Ákos szívesen kreatívkodik a borokkal, s finom nyári italokkal...
2017. június 08.
Üdülj fel egy pohár Kakasaslépéstől vagy Vasorrútól! A mi kis kedvelt hungarikumunk, a fröccs reneszánszát éli, s méltán lett a meleg évszak egyik legkellemesebb...
2017. május 30.
Hagyomány és újító lendület Sokan ismerik és kedvelik birtokborunkat, s talán már a bor mögött rejlő sorsokat és történeteket, sőt, történelmet is. Birtokborunk egyszerre...
2017. május 18.
A borfesztiválok sorát idén is a XXIII. Szegedi Borfesztivál nyitotta, ahova minden évben szívesen megyünk, s ott egy kicsit otthon is vagyunk:) Már szép...
2017. április 26.
Két jelentős évfordulót is ünnepelhetünk idén: Huszonöt évvel ezelőtt telepítettük az első tőkéket és tíz esztendővel ezelőtt nyílt meg a vendégek előtt pincészetünk vendéglátó...
2017. április 10.
Jó hírünk van az ínyenceknek: csokoládé-függőségünkből újabb termék született! A pécsi Csoko-Láda műhelynek köszönhetően áfonyás étcsokoládé tábla gazdagítja a Vylyan kínálatot, amely most a...