A borvidéken általános pincemodellel szemben mi a kisharsányi Fekete-hegyen, szőlőterületeink szívében alakítottuk ki a birtok központot – ezzel is kifejezve a termőhelyhez, szőlőültetvényekhez való kötődésünket. Kezdetektől fogva a villányi termőhely jegyeit hordozó, a lehető legszebb borok készítését tűztük ki célul. A régi idők tudását az új idők kihívásainak megfelelően fogalmaztuk újjá, így természetes, környezetbarát megoldásokat alkalmazunk a szőlőben. A 1992 és 2004 között telepített, 100 hektáros, déli, dél-keleti tájolású, 7000 tőke/hektár sűrűségű ültetvényeinktől visszafogott mennyiséget (átlagos terhelés 40 hl/ha) és szép, érett termést várunk.
Szüretről szüretre a szőlő és az évjárat sajátosságait szem előtt tartva alakítjuk borkészítésünket, állandó „receptúránk” nincs. Nevelgetjük a szőlőt, mint a gyermeket, segítjük abban, hogy kiteljesedhessen. A szüretkor beérkező szőlő többszöri válogatáson megy keresztül. Az érlelés magyar és francia tölgyfából készült 225 literes hordókban, valamint 15 gyönyörű ászokhordóban történik. Fajtától és évjárattól függően a vörösborok 12-18 hónapot hordóban töltenek, majd minimum 3-4 hónapos palackos érlelés után kerülnek ki a pincéből.